Firmaløsning

Tilbyd dit personale en bedre pleje med zoneterapi og/eller hypno-terapi.

Det er af stor betydning for enhver virksomhed, at have glade og fokuserede medarbejdere. For at bevare den dygtige og gode medarbejder, er det vigtigt at skabe et godt arbejdsmiljø og pleje hverenkelts fysiske og psykiske velvære.

Alle former for arbejde kan belaste kroppen både fysisk og psykisk, det er derfor vigtigt at der tages hånd om dette for at højne produktiviteten i virksomheden.

– Ensidigt og gentagende arbejde medfører ofte en række fysiske problemer.

– Psykisk arbejdsmijlø er mindst ligeså vigtig for at skabe en harmonisk medarbejder. Stress og andre psykiske belastninger kan føre til øget sygefravær.

Hypnose kan forbedre arbejdspladsen på 3 områder

  1. Et røgfrit arbejdsklima er bevist gang på gang at højne arbejdsmiljøet og opmærksomheden på arbejdsopgaven.
  2. Overvægt eller sukker afhængig har vist sig gang på at have en afgørende på velvære og psykisk balance. Kontormedarbejdere døjer ofte med stærk afhængighed af sukker, der fungere for mange som en opkvikker i løbet af arbejdsdagen. Sukker afhængighed kan bringe én ud af balance og i værre tilfælde føre til manio-depressive tilstande.
  3. Angst og stress kan spille en afgørende rolle for medarbejderens psykiske balance. Det er ikke altid til at gennemskue hvad der foresager stress og angst, men via hypnose kan man dykke ned i underbevidstheden og tilgå kernen af problemet, for derefter at starte effektiv behandling.

I praksis

Hypnoterapi er et godt tilbud til personale, som ønsker at blive røgfri, tabe overflødige kilo eller overkomme angst og stress.

Med stor succes har jeg behandlet flere afdelinger hos MAN B&W  I Holeby med zoneterapi og massage siden 2002. Nu er op til flere medarbejdere blevet røgfri og har fået bedre velvære ved hjælp af zoneterapi og hypnoterapi.

Zoneteraperapi og hypno-terapi tilbydes som erhvervsordning, så kontakt mig, for at høre mere om en firmaløsning hos HypnoseDanmark.dk.