Kunderne siger

Et uddrag af kundeudtalelser om hypnose hos Hypnosedanmark.dk:

KUNDE 1: “Hej Lillianna. Jeg var hos dig sidste sommer for at komme af med den søde tand. Det lykkedes og jeg har tabt 30 kg helt uden at tænke over det – men trangen var bare væk. Så tusind tak.”

KUNDE 2: “Nu er det 9 dage siden jeg var i hypnose hos dig for at komme af med min trang til nikotintyggegummi. Halløj da en succes-historie! Jeg har overhovedet ikke haft trang til det fra det øjeblik jeg gik ud ad døren hos dig. Jeg tygger ganske almindelige V6 tyggegummi engang imellem. Min motivation for fitness er helt i top igen, så jeg suser bare afsted mandag/onsdag/fredag.”

KUNDE 3: “Tusind tak for sidst! Mit første besøg skulle hjælpe mig med at komme af med sukkertrangen, dvs. slut med det daglige indtag af helt op til 1 1/2 liter Cola og 250-500 gram slik om dagen. Målet var at stoppe med det ukontrollerede indtag, men håbet var, at mit humør og energiniveau ville stabilisere sig og gerne ryste et par kg af. Jeg må indrømme, at jeg var en smule kritisk over om det ville hjælpe, men jeg gav det forsøget. Først havde vi en god, afslappende, rar og ærlig samtale. Da planen var lagt, blev jeg “puttet” i den store stol med den bløde pude og et dejligt tæppe. Det gik helt stille og roligt, lidt som at sove og så alligevel være vågen. Jeg kunne høre alt og svare på de ting jeg blev spurgt om. Jeg fik 2 sessioner med 1 månedes mellemrum. Siden første gang har jeg ikke rørt eller savnet Cola. Slik og kage har jeg nu et afslappet forhold til. Jeg behøver ikke at spise hver gang der er guf fremme, jeg behøver ikke at tømme skålen hvis jeg vælger at tage et stykke. Mit søde indtag er nu baseret på lysten frem for trangen. Jeg nyder det slik jeg spiser og jeg savner ikke den daglige sodavand. Det er nu 1 1/2 år siden jeg havde første samtale og jeg har smidt mere end 30 kg! Helt uden at gøre noget, uden dårlig samvittighed, skæven til vægten, ekstrem motion eller hvad jeg ellers før i tiden ville have kastet mig ud i. Det er bare raslet af kroppen. Jeg nyder de! Jeg nyder mig selv!”

KUNDE 4: “Hej Lillianna. Jeg var hos dig den 9. oktober for at komme af med cigaretterne og lovede at sende dig en mail. Det går faktisk rigtig fint, jeg ryger altså en halv cigaret hver formiddag og en halv igen om eftermiddagen, det har jeg gjort fra dag 2, jeg tænker at jeg da en dag må kunne indse det kun er pjat, for resten af tiden går det jo fint”.

KUNDE 5: “Hej Lillianna. Jeg har det rigtig godt. Min knude i maven og bryst er fuldkommen væk. Det opdagede jeg en dag, da jeg talte i telefon med min søster. Lige pludseligt siger jeg: “Hold da kæft! Min mave er tom.” Det var en underlig fornemmelse og jeg kunne synke på normal vis.”

KUNDE 6: “Der gik cirka 1 uge, så blev jeg raskmeldt og efter cirka 14 dage startede jeg nedtrapning af medicin. Har stille og roligt fået det langt bedre og er tæt på at genfinde mit gamle jeg efter den selv-hypnose jeg fik på skrift og min bekræftelse jeg skulle forme. Det ER de bedste 1000 kroner jeg har ofret på mig selv. Hvad psykologen har prøvet på at gøre på 5 x 1 time ændrede du på 1 x 2 timer :-)”

KUNDE 7: “Jeg vil starte med at sige tusinde tak! Jeg besøgte dig den 27/1-2014 med henblik på vægttab. Jeg har gennem flere år prøvet diverse slankekurer mm., men havde ALTID trangen til alle de forbudte sager og er derfor også endt med at tage alt det på, som jeg tabte via slankekuren. Efter besøget hos dig har jeg slet ikke haft trang til de søde/usunde sager, jeg har følt sult og mæthed. Jeg har indtil nu sluppet 19,2 kg og har fået meget mere energi, livsglæde og overskud. Jeg kan kun anbefale hypnose i forbindelse med et vægttab.”

KUNDE 8: “Jeg har det super fint takket være dig. Jeg anbefaler dig hvor jeg kan komme til det.”

KUNDE 9: “Det er skønt at være røgfri, dog er det gået ud over min kaffe, som jeg heller ikke kan li’ mere. Det er rigtig dejligt at være fra for røg. Med venlig hilsen, Jesper”

KUNDE 10: “Jeg har mærket en stor ændring i trang til sødt efter hypnose. Slik er ikke det første jeg tænker på og jeg har ikke spist cornflakes siden hypnosen. Det føles kvalmende at spise søde sager. På fire uger har jeg faktisk sluppet fem kilo. Det er fantastisk! Med venlig hilsen, Jessie”

KUNDE 11: “Jeg droppede mit studie og sendte jobansøgning søndag, var til samtale mandag og tirsdag var min første arbejdsdag. Jeg havde ingen problemer med samtalen overhovedet – så det er jo alletiders. Hilsen, Mathilde”

KUNDE 12: “Jeg er røgfri og har slet ingen trang til at ryge, så det er rigtig godt. Hilsen, Mikael”

KUNDE 13: “Jeg vil bare give en tilbagemelding på min vægt efter besøg hos dig den 27/1-2014. Jeg har indtil nu sluppet 47 kg. Det er så skønt. Tak for hjælpen. Det har været vildt at skulle udskifte alt mig tøj, men også dejligt 🙂 Med venlig hilsen, J. “

KUNDE 14: “Hej Lillianna. Først vil jeg gerne sige tak for sidst. Det var en meget surrealistisk oplevelse. Ikke selve hypnosen, men det at min krop pludseligt ikke længere havde brændte/prikkende/stikkende neuropati smerter konstant. Der er nu gået en uge efter mit besøg hos dig. De kroniske neuropati smerter, som jeg havde konstant er borte. Tænk at jeg kan ligge i min seng om aftenen, uden at hele min venstre side af kroppen skriger. Og jeg sover pludseligt om natten, for første gang siden jeg fik borrelia i 2013. Mange tak og hilsner, Nina”

KUNDE 15: “Min reaktion på hypnose var god. Jeg har oplevet en større sikkerhed på mit arbejde og kun en lille smule nervøsitet, da jeg skulle snakke med chefen og det forsvandt igen. Det var en god oplevelse. Mange hilsener…”

KUNDE 16: “I går skulle vi have møde på arbejde og jeg kunne mærke allerede på vej til arbejde at det var ok. God stemning i mødelokalet og jeg fik sagt flere ting på mødet, som føltes helt naturligt. Jeg tænkte ikke over min angst på nogen måde. Jeg følte mig som mig selv :-). Du skal have tak af hele mit hjerte. 1000 hilsener fra H.”

KUNDE 17: “Jeg kan fortælle dig at jeg, takket været dig 🙂 stadig er røgfri, nu fem uger efter hypnosen :-). Det er bare alletiders, ikke at skulle tænke på sit rygestop 24-7, som ved tidligere forsøg. Kh Daisie.”

KUNDE 18: “Hej 😉 Jeg var hos dig for cirka 14 dage siden, med min ekstreme lange trang til sodavand og slik osv… Jeg vil bare sige, det kører som det skal!! Jeg er så glad for jeg besøgte dig. Jeg har ikke rørt sodavand og slik siden jeg var hos dig, hvilket er mega stort for mig. Jeg har tabt cirka 7 kg og jeg er bare blevet meget mere glad!! Så tusind tak! Hilsen, Sabine”

Ønsker du de samme gode resultater, så kontakt mig gerne for en aftale.