Om mig

Jeg er uddannet FDZ-zoneterapeut i 1998, som er en RAB godkendt brancheforening i henhold til lov nr. 351 af 19/5 2004 under tilsyn af Sundhedsstyrelsen.

Efter endt uddannelse åbnede jeg min klinik i Vestergade, Maribo. Jeg har en fortid som farmakonom, hvor jeg i 26 år har arbejdet på Løveapoteket i Rødby. Kombinationen af den lægefaglige verden og den alternative verden, har jeg haft stor glæde af gennem årerne.

Jeg har løbende gennem årerne taget efteruddannelse – både inden for zoneterapi, men også massage og cranio-sakral terapi. Desuden har jeg stor interesse for homøopatisk medicin, hvilket jeg vejleder og informerer om, såfremt der er interesse for det.

Zoneterapi og massage er nogle af de behandlingsformer, som på nænsom måde ofte kan hjælpe med at genoprette kroppens balance.
Jeg har tavshedspligt som behandler.

Information om forskellige behandlingsformer

Når jeg behandler med zoneterapi anvender jeg i stort omfang 20 grams tryk, den blide form for zoneterapi. Dette tryk er let vibrerende tryk med fingerspidserne, som bevirker at nervesystemet igen begynder at reflektere, der skabes ro i patienten, og spændinger bliver forløst. Patienten falder ofte i dyb søvn. Se mere om zoneterapi under afsnittet: Zoneterapi.

Også ansigtszoneterapi kan, ligesom den klassiske zoneterapi, anvendes som selvstændig terapi eller i kombination med andre terapiformer.

Praxis vertibralis (behandling af rygsøjlen på foden). Denne behandling retter op på skævheder, muskelspændinger og energiblokeringer i rygsøjlen, ligesom zoneterapi består behandlingen af specielle tryk på foden.

Kranio-Sakral terapi er en terapeutisk behandling af centralnervesystemet, en fantastisk blid behandling, som giver en dybtgående afspænding af krop og nervesystem, ved at løsne membraner, bindevæv og muskler.

Ved idrætsskader og skader, der er kommet i forbindelse med arbejde f.eks. frosne skuldre, tennis- og golfalbuer, museskader mv., bruger jeg bl.a. sportszoneterapi og manuel muskelterapitil behandling af musklerne refleks- og triggerpunkter samt lymfedrænage, så helingsprocessen går
lidt hurtigere.

Organmassage er en blid og behagelig massageform til at befri organerne således at kroppen kommer til at fungere optimalt.

Massage virker afslappende og giver øget velvære, der løsnes op for spændinger og infiltrationer, så smidigheden genfindes og forbedres. Blodgennemstrømningen og iltoptagelse i musklerne forbedres og lymfekredsløbet fremmes, så kroppens affaldsstoffer frigøres og udskilles bedre.
Massagen styrker også de indre organer, når blodcirkulationen bedres.

Hyppig muskeltræthed kan udvikle sig til myoser og infiltrationer og til egentlig sygdom. Omvendt kan sygdom i vores organersåvel som følelsesmæssige traumer, angst, usikkerhed og indestængt vrede også komme til udtryk som muskelspændinger, blokeringer og smertet rundt om i kroppen og medfører skævheder i muskulaturen. Når muskelspændinger opløses, kan der derfor komme forskellige reaktioner.

Massage er ofte effektivt supplement til øvrige behandlingsformer. Hver type behandling kan gives for sig, men er ofte en god ide at vælge en kombination alt efter problemet, du kommer med.

Yderligere er der mulighed for at blive vejledt i homøopatisk medicin, hvor jeg primært anvendes Allergicas produkter. Homøopatisk medicin er medicin lavet på naturens egne ressourcer – eksempelvis udtræk af planter. Se afsnit: Homøopatiske lægemidler.

Mine behandlinger foregår oftest ved gennemgang af hele kroppen og i dialog med klienten. Det opleves ofte rarest for klienten, at der er ro under selve behandlingen.