Rygestop med hypnose

Som udgangspunkt kan man med hypnose fjerne alt det, du ikke er født med.

Rygning er en trang, du har påført dig på et eller andet tidspunkt i livet, og den trang ligger hengemt i dit underbevidste sind.

I hypnose vil du i dit underbevidste sind få afkoblet trangen til tobak ved at gå tilbage til det tidspunkt, hvor du startede med at ryge. Samtidig vil du under hypnosen få lagt ind i dit underbevidste sind, at du ikke erstatter tobakken med noget som helst andet. Det vil sige, at du ikke tager på i vægt, som er en generel frygt hos folk, der ønsker at stoppe med at ryge. I stedet for kan lysten til gøre noget andet end at ryge som f.eks. løb eller gåture lægges ind i din underbevidsthed. Derfor er følelsen ofte hos folk, der er blevet røgfri, en lethed og en lyst til at gøre noget af det, de aldrig fik gjort.

Er det et oprigtigt ønske for dig at være røgfri, så lykkes dette med hypnose.

 

 

”… jeg vil sige dig en stor tak for den hypnose jeg har gennemgået, jeg må indrømme at jeg ikke troede på det,  men du har udrettet et mirakel. Efter at have røget i over 40 år er jeg nu røgfri og kun efter én gang hypnose. En stor tak til dig”. Citat Anni Larsen.

 

 

 

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information, og for bestilling af tid til hypnoterapi på tlf.54758118.

Posted by

Hypnoterapeut Lillianna Sunn Jalksø kan hjælpe dig med at blive røgfri, tabe de overflødige kilo eller komme af med fobier der plager dit liv.