Hypnose mod fobi og angst

Ved hjælp af hypnose kan du slippe din fobi for f.eks edderkopper – for evigt!

Mange oplever at have en fobi for f.eks. edderkopper eller andet kryb, som på en eller anden

view of two persons hands

måde er kommet til at styre deres liv. Også andre former for skræk og fobier kan behandles med hypnose, såsom flyskræk, højdeskræk osv. Ofte er det sådan, at man tror det går over med tiden, men efterhånden som man bliver ældre, finder man ud af at den angst/fobi man har haft i mange år, ikke er blevet mindre med tiden. Ved hjælp af hypnose kan denne fjernes for altid med bare en session.

Under hypnosen beder jeg dig om at gå tilbage til årsagen til din fobi, som ligger gemt dit underbevidste sind. De fleste kan ikke huske, hvorfor de får ubehag ved synet af f.eks. en edderkop, men forklaringen ligger i dit underbevidste sind. I trancetilstanden åbnes for det underbevidste sind og årsagen afkobles. Herefter vil du opleve at du ikke længere reagerer på synes af f.eks. edderkoppen. Dette giver dig en helt fantastisk følelse af frihed ved ikke hele tiden at skulle være på vagt over for det, som du havde en fobi/skræk for.

Bestil tid til hypnose og bliv din fobi kvit.

Kontakt mig på tlf nr. .54758118.

Posted by

Hypnoterapeut Lillianna Sunn Jalksø kan hjælpe dig med at blive røgfri, tabe de overflødige kilo eller komme af med fobier der plager dit liv.