Vægttab med hypnose

Det er en naturlig drift at mærke sult og mærke mæthed. Når du er sulten, så spiser du til mætheden mærkes – dog er der mange der ignorerer mæthedsfornemmelsen og det fører til overvægt. Det optimale for en afbalanceret krop er at spise, når du er sulten og stoppe når du er mæt. Denne ubalance i dit system kan hypnoterapien rette op på, så du bliver i stand til at mærke din krop i balance. Vægttab med hypnose er muligt, så læs mere herunder.

I hypnose er det muligt for dig at slippe den sukkertrang , der ofte er årsagen til overvægt. Men overvægten kan også skyldes en manglende følelse på mæthed, så man spiser mere end kroppen har brug for. Årsagerne til overspisning kan være mange, men ofte er det trøstespisning, fordi du føler dig alene, trist, mangler selvværd eller oplever tomhed.  Og det kan opleves som en ubalance.

For at opleve balance i din krop, skal der være en lige fordeling mellem det du indtager, og det du forbrænder, sådan at kroppen kun holder på det, som den har brug for i dagligdagen.

Med fokus på at slippe dine ekstra kilo, vil jeg i hypnoterapien bede dig om at gå tilbage til årsagen til, hvorfor du holder på de ekstra kilo. Årsagen vil blive afkoblet og dit underbevidste sind vil nu forstå, at du kun indtager, hvad din krop har brug for, samtidig vil følelsen af mæthed lægges ind i det underbevidste sind, sådan at dit behov for at spise mindre styrkes.

Ofte er det også sådan, at der er meget vi forestiller os, som vi gerne vil gøre for vores krop og helbred f.eks. gå, løbe, cykle osv. men ofte bliver det ikke til det, som vi går og ønsker. I trancetilstanden vil dit underbevidste sind forstå, at du i takt med at du slipper kilo og bliver lettere og lettere, vil din motivation til motion styrkes. Dette medfører at du får det bedre, dit helbred forbedres og du får følelsen af lethed i din krop  – med andre ord, du slipper kilo.

Et vægtforløb er ofte tre til seks gange fordelt på et halvt år, alt efter hvor mange kilo, du har lyst til at slippe. De fleste har allerede sluppet kilo og mærket en lettelse i kroppen efter første session og mange har ofte kun brug for tre sessions. Det er let at slippe kilo med hypnose, da dit underbevidste sind her har forstået, at din krop kun skal optage, hvad den har brug for.

“Jeg vil gerne sige Lillianna tak, for den hjælp hun har ydet mig med at starte mit vægttab.

Jeg troede faktisk ikke at kunne lade sig gøre, men Lillianna har kunne holde mig væk fra slikskålen og kager i snart 3 måneder. Uden at jeg har følt afsagn.

Vægten er p.t. faldet med ca. 7 kg. Det går ikke helt så hurtigt nu, som det gjorde i begyndelsen, men jeg smider stadig hver eneste uge og 200 – 300 gr. har også ret. Måske er det endda bedre end de alt for hurtige vægttab, da hele kroppen så bedre kan følge med.” Citat Lone Ottesen, Maribo

 

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål og for tidsbestilling på tlf.nr. 54758118

Posted by

Hypnoterapeut Lillianna Sunn Jalksø kan hjælpe dig med at blive røgfri, tabe de overflødige kilo eller komme af med fobier der plager dit liv.